БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МОТО-РОК  ФЕСТИВАЛ -  "ПОБИТ КАМЪК 2021г."

Калашниците организират поредно издание на Благотворителен мото-рок фест „Побит камък“

 

За 11-ти път мотоклуб Калашниците МСС ще организират благотворителен мото-рок фест на 02 – 04 юли 2021 г.

Мястото е познато – природен парк „Побит камък“, а добрата музика е гарантирана.

Събитието ще се проведе в два поредни дни. На 2-ри юли феста ще открият рок група Affect, следвани от Vulgar Bulgar, а петъчната вечер ще закрият неповторимите Епизод, които ще събудят патриотизма у вас.

Програмата в съботния ден ще започне с почетна обиколка до паметника на писателя Елин Пелин в едноименния град.

Следобяд ви очакват много забавни мото игри, благотворителен търг, последван от изпълненията на свежарите от The Pomorians, Catorga с прекрасния си женски вокал Лора, следвани от врачаните Doctor`s Gogo Band, взривяващите Светльо & The Legends, а кулминацията на феста ще бъдат българските великани от АХАТ.

По време на мероприятието, Калашниците са ви подготвили още изненади, безкомпромисен кетъринг, студена бира, шум на мотори, а за доброто ви настроение, освен страхотните музиканти, ще се погрижат водещите Влади Въргала и Вождо от МК Пирински Вълци.

Нека за 11-та поредна година да се съберем, освен за да се забавляваме и да се видим със стари другари от цялата страна, да помогнем и за каузата на мотоклуб Калашниците МСС, която тази година е да се съберат средства за лечението на Герги Петров на 4 години, с диагноза ДЦП.

Калашниците ви очакват в първия уикенд на юли (02-04.07.2021 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с.Нови хан.

 

Fbplak_.png