БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МОТО-РОК  ФЕСТИВАЛ -  "ПОБИТ КАМЪК 2022г."

ПЛАКАТ4.png

В първия уикенд на месец юли се проведе БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ ФЕСТИВАЛ „ПОБИТ КАМЪК – 2022“, на 20км. от столицата, до с.Нови хан, организиран от мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“.

 

Тазгодишният формат на фестивала, който се провежда за 12-ти път беше озаглавен – „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него взеха участие повечето легендарни български банди, с чиято музика сме закърмени.

 

Със събитието бяха събрани 30000лв. за петгодишната Стаси, които ще се разходват за лечението ѝ. Диагнозата на Стаси е Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия. 3000лв. бяха дарени и на двугодишната Кати имаща злокачествен тумор. 

 

Участниците, включили се в благотворителната кауза на Калашниците бяха :

 

ФОНДАЦИЯТА – Супергрупата на България, направи своя мега концерт на сцената на Побит Камък в съботната вечер, като част от националното си турне – „ЩУРЦИТЕ НА 55г.“. В състав – КИРИЛ МАРИЧКОВ - Щурците, ДОНИ ВЕКИЛОВ - Атлас, СЛАВЧО НИКОЛОВ – Б.Т.Р., ВЕНКО ПОРОМАНСКИ – ТЕ и като гост музикант, ще се включи – ВАЛДИ ТОТЕВ – Щурците.

            СИГНАЛ – Легендарният състав оглавен от ДАНЧО КАРАДЖОВ забиха в първата вечер на фестивала.

            АНАЛГИН със ЗВЕЗДИ КЕРЕМИДЧИЕВ от АХАТ

            ДИАНА ЕКСПРЕС – Незабравимите хитове на бандата на МИТКО ЩЕРЕВ, изпълнени от нежния глас на ИЛИЯ АНГЕЛОВ, ескалираха настроението на всички присъстващи на втория ден на събитието.

            ВАСКО КРЪПКАТА и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД – Едни от най-известните български блусари ни заредиха с позитивна енергия в петъчната вечер.

            КОНКУРЕНТ – чухме хитове като „Дай ми време“ и „Аз съм твоя вечен конкурент“, изпълнени от невероятния вокал Емил Анчев.

ЕЛИТ - Култовата рок група с фронтмен Оги Цолов ни върна в 90-те с парчета като „Зазоряване“ и „Приятели“.

 

 

Водещи бяха: ВЛАДИ ВЪРГАЛА и ВОЖДО (Драматичен театър "Никола Вапцаров" - Благоевград, МК Пирински Вълци)

 

Освен концертите, Калашниците проведоха безброй игри и забавления, томбола с награди, благотворителен търг, както и невероятна мощна заря.

ОТМИНАЛИ ФЕСТИВАЛИ

Fbplak.png
Plakat_novini.png
PLAK_otk.jpg
PLAK_otk.png
PLAK_otk.png
plakat2.png
Plakat.png
PL3.png
plakat_otk2016_medii1.png
PLAKAT.png
Plakat.png